Volver

Arán Lozano

Aran Lozano, Zaragoza 1988, i Clara Camp, Barcelona 1988, són els artistes darrere del pseudònim Amarist. El duo centra el seu treball en la creació d’escultures de gran potència visual que conviden a reflexionar sobre el món que ens envolta.

Aran Lozano, 1988, va créixer en un entorn creatiu, envoltat de materials mentre veia treballar al seu pare, artesà. Des de petit li van donar llibertat per a jugar i experimentar amb diversos materials i eines en el taller el que va propiciar el desenvolupament de la seva creativitat mitjançant l’experimentació, alimentat les seves inquietuds sobre el món de la creació. Durant la seva joventut no sols va viure de prop el treball del seu pare sinó que va tenir l’oportunitat de conèixer de prop a altres artesans i artistes de diversos camps com la ceràmica, la pintura, la pedra o la forja. El que li va servir per a generar un important respecte i coneixement dels oficis artesans i els materials nobles.

Anys més tard les seves inquietuds li van portar a voler dedicar-se professionalment al món de la creació i va començar a formar-se en altres metodologies de disseny amb noves tecnologies, que combinades amb el respecte a l’artesania i la materialitat, li van portar a co-fundar Amarist.

Pàgina web del projecte: https://amarist.com/augmented-reality/
Pais:
Espanya
Província:
Barcelona
Dades de contacte:
Arán Lozano
Co-fundador

Privacy Preference Center