Slide Etopia (Zaragoza), 15 de juny 2023
(Transmès per Streaming)
Etopia (Zaragoza), 15 de juny 2023
(Transmès per Streaming)

La Jornada d’Idees Digitals en la seva edició a Aragó inclou la participació de diversos agents, gestors culturals, emprenedors, investigadors, artistes i creadors multidisciplinaris que viuen o resideixen en aquesta regió i que pensen les seves activitats i la seva gestió assumint la transformació digital contemporània, presentant projectes i experiències que permeten enfortir la creació, producció, distribució i circulació de continguts culturals en entorns digitals.

Les converses giraran entorn de les possibilitats de la creació transdisciplinar amb nous mitjans i a l’abordatge crític de la IA, el cooperativisme  i la participació ciutadana en els projectes culturals, la digitalització cultural i les possibilitats que ofereixen les eines digitals per a pensar la ruralitat.

Les activitats tindran lloc en Etopia Centro de Arte y Tecnología (Saragossa) i també seran re-transmeses via streaming.

Agenda

15 de junio, 2023

9:15-10:00

Acreditacions

10:00-10:15

Inauguració Idees Digitals Edició Aragó

Amb Marina Abadia (Cap de Servei de Ciutat Intel·ligent de l’Ajuntament de Saragossa), Pedro Pardo (Cap de la unitat d’emprenedoria de l’Institut Aragonès de Foment i Director de la Fundació Aragó Emprèn), Laura Montañes (Directora de Programes de la Fundació Zaragoza Ciutat del Coneixement) i Betania Lozano. (Responsable de Trànsit Projectes Madrid).

11:30-12:00

Pausa café

12:00-12:30

Xerrada: “Economia social i el model cooperativista per a projectes digitals”

Con Fernando Giménez (Docente del Máster de Economía Social de UnIzar y Director de Zona de Aragón y Cataluña de Laboral Kutxa)

14:00-15:30

Comida ofrecida por la organización para los asistentes

17:00-18:30

Taula rodona: “Creació transdiciplinar, digitalització i nous mitjans”

Amb Marta L. Lázaro (Videoartista, creadora de l’obra Grandma), Marta Pérez Campos (Artista, creadora de l’obra Paraules que surten del diccionari), Néstor Lizalde  (Coordinador de New Mitjana Lab – Etopia Centro de Arte y Tecnología). Modera: Enric Puig Punyet (Director Centre Arts Santa Mónica).

18:30-19:00

Tancament: “Entorn celebrativo”

Sessió de DJ amb Héctor de la Puente i cerveses Ambar per a compartir

Organiza:

     

Coordina:

Gracias a:

                 

Ponentes