Volver
Què és cryptoart?
Càpsula formativa | 30 de juny - 18 de 20h

En aquest curs introductori aprendran des de zero els diferents aspectes que envolten aquest camp: què són els NFT, les criptomonedes, els marketplaces… i com es poden aplicar en el nostre sector cultural.

Aquest conjunt d’eines relativament noves i virtuals conforma un sistema per a realitzar transaccions sense necessitat d’intermediaris. Fa temps que comencem a veure com artistes relacionats amb el món digital han començat a comercialitzar les seves obres gràcies a les oportunitats que ofereixen aquestes eines. Eines que continuen evolucionant i que ens ofereixen moltes possibilitats, però que també plantegen moltes preguntes.

Durant aquest curs s’abordarà, des de zero, el funcionament d’aquest sistema de Cryptoart, per a reflexionar sobre els seus encerts i febleses i que els participants siguin capaços de posicionar-se críticament dins del context contemporani. És possible que hagis sentit parlar d’aquest món que sembla sortit d’una pel·lícula de ciència-ficció; l’especulació i el desconeixement són constants al voltant d’aquesta tecnologia.

En aquest taller abordem el tema des de diferents perspectives, amb la intenció que siguin capaces de treure les seves pròpies conclusions quant al seu ús i les seves possibilitats en l’àmbit cultural.

Per a més informació i inscripció al curs s’ha d’accedir al següent enllaç: Plataforma C

Privacy Preference Center