Volver

Núria Nia

Formada en cinema, art digital i comunicació, doctoranda en Belles arts en la Universitat de Barcelona. Treballa principalment des del mitjà audiovisual en combinació amb altres formes artístiques com els entorns transmèdia, la performance o la instal·lació activant les possibilitats de la mixtura de contextos i pràctiques diverses que nodreixen recerques sobre temes com els cossos digitals, el treball digital, la imatge-pantalla, l’arxiu performado i el pensament col·lectiu.

Ha participat com a resident amb projectes artístics expositius o performances en L’Escocesa, Hangar, Unzip, Konvent, El Pati, Fabra i Coats, Convent de Sant Agustí, el Bòlit Girona, Santa Mònica, en Cultural Rizoma, Festival Loop, Festival Panoràmic, Filmoteca de Catalunya, L’Estruch, Museu de Granollers, Roca Umbert i altres. Treballa la intersecció entre art i educació amb projectes com Art i Escola (Museu de Granollers i ACVIC ), el Bòlit Mentor (el Bòlit Girona), Flipart (Diputació de Barcelona), i altres fets a mesura.

En 2013 va fundar lapanoràmica.cat, des d’on es va encarregar de la comunicació de diversos projectes culturals i actualment dirigeix peces audiovisuals per a l’art i la cultura. Laboralment combina la pràctica artística amb la producció i la realització audiovisual i la docència en diferents universitats sobre Art Digital, Comissariat, Audiovisual i Transmèdia.

Pais:
Espanya
Província:
Barcelona

Privacy Preference Center