Volver

Elisabet Roselló

Fundadora de Postfuturear, una agència de consultoria i innovació estratègica orientada a detectar possibilitats d’innovació i desenvolupament més sostenibles. Combinen Ciències Socials, Estudis de Futurs, Systems Thinking, estratègia i gestió i disseny de serveis, i filosofia en una metodologia pròpia.

Llicenciada en Història en la UB, ha treballat anteriorment com a assistent de recerca sobre nous models econòmics emergents, comunitats d’innovació FLOSSD al IGOP-UAB i posteriorment a l’IN3-UOC, en el departament de Public Affaires com Project Lead d’un projecte d’innovació pública a Kreab, analista de tendències en diferents agències creatives com a freelance, col·laboradora en mitjans i llibres sobre tecnologia i processos tecno-socials, i filosofia emergent, també comissària d’exposicions.

Algunes publicacions en les quals ha col·laborat són la revista Telos (2021), Revista ICE: Economia (2018), El País-Retina (2019), CCCB Lab (2016- ), i els llibres Neutopías (Oscar Guayabero, 2022), Desconstruint el Manifest Maker (Trànsit Projectes, 2017), Repensar la Smart City: Barcelona, Ciutat oberta, col·laborativa i democràtica (2019), entre altres

Llicenciada en Història per la UB, ha treballat com a investigadora de tendències i consultora en innovació tecnològica per compte propi i en agències, consultories i en l’administració pública. També ha treballat com a assistent de recerca per a la IGOP-UAB i la IN3-UOC en diferents projectes a l’entorn de la innovació i les economies emergents, obertes i/o col·laboradores.

Privacy Preference Center