Volver

Kaleido

Kaleido és una plataforma interactiva i multimèdia per al món de l’art. A través de realitat augmentada (entre altres tecnologies), enriqueix l’experiència de relacionar-se amb l’art, tant en el camp en línia com en l’offline.

La seva missió és transformar com l’art es comparteix, s’embeni, i es viu actualment, tenint en compte les mancances en el sector de les arts visuals, ja que actualment es limiten a una modalitat de marketplace.

En Kaleido la relació amb una obra artística és una cosa que va molt més allà d’una simple imatge o un objecte. La seva història és una cosa molt més profunda que una descripció de materials, mesures i preu. Gràcies a la tecnologia es pretén lliurar una experiència enriquida que faci justícia al veritable storytelling i obrir un ventall de noves possibilitats per a l’expressió creativa.

Actualitzar preus, generar catàlegs, administrar obra disponible, generar certificats d’autenticitat, actualitzar i dirigir trànsit cap al portafolio, entre altres, són accions tedioses que fan part del dia a dia de tot artista. Accions que gràcies a una tecnologia especificamente dissenyada per al nínxol poden ser optimitzades radicalment, retornant temps a creadors per al seu procés creatiu.

Kaleido segueix en fase beta millorant el seu producte i escoltant activament les necessitats de la seva comunitat de 20 mil+ artistes en 168 països. Tant col·leccionistes com artistes mereixen una millor plataforma per a compartir la seva passió.

Qui ho impulsa:
César Biojo
Pais:
Espanya
Província:
Barcelona
Dades de Contacte:
César Biojó
Artista i cofundador de Kaleido

Privacy Preference Center