Volver

The Influencers

Cada any, des de 2004, el festival The Influencers convida a artistes, hacktivistas i investigadors a compartir amb el públic la seva experiència amb projectes rebels, invencions i aventures en l’inestable regne on la tecnologia quotidiana i la imaginació col·lectiva xoquen, sovint amb resultats inesperats.

Parlen d’art i xarxes, del nou i vell pranksterismo, dels fakes i els hoaxes, de les cultures d’usuaris en línia, de la memética radical, de l’enginyeria crítica, fins de l’exploració urbana i el hacking, tocant temes generals com la materialitat d’internet, la vigilància massiva, l’eficàcia simbòlica de les imatges, el poder de la ficció en l’era del realisme de les xarxes socials, la intel·ligència col·lectiva i el paper de l’artista, la innovació a través de la remescla i la cultura hacker, entre molts altres.

A més, en The Influencers sempre hi haurà espai per a idees marginals, visionàries i boges. Un exemple? Teatre en gravetat zero, una banda de ciclistes d’altura, muntar un bot per a comprar coses en les darknets, col·leccionar pegats de missions secretes de l’exèrcit estatunidenc o esculpir materials radioactius (entre moltes altres). Més de deu anys després de la seva primera edició, el festival ha crescut fins a convertir-se en un esdeveniment cultural de renom a Barcelona i Catalunya, amb una creixent repercussió internacional.

Qui ho impulsa:
Eva Mattes, Franco Mattes y Bani Brusadin
Pais:
Espanya
Província:
Barcelona
Dades de Contacte:
Etiquetes:

Privacy Preference Center