Volver
Convergència Tecnològica (Intel·ligència Artificial, Realitat Virtual, Web3) i desafiaments ètics
Conferencia inaugural | 22 de noviembre

La xerrada «Convergència Tecnològica» explora l’encreuament de les tecnologies emergents: la IA, les realitats immersives i la web3.

La IA generativa està facilitant una explosió de creació de continguts textuals i gràfics, desdibuixant les línies entre l’artesania humana i la generació assistida per la màquina.
Les realitats immersives poden ampliar els horitzons de l’experiència humana, permetent a les persones submergir-se en mons ampliats o diferents que transcendeixen els límits físics.

Amb les Doneu-vos anem a presenciar l’aparició d’un nou model de governança col·laborativa i de finançament, que és transparent, equitatiu i global. Aquestes estructures basades en blockchain prometen una revolució en com s’organitzen i es financen organitzacions i comunitats.

En el nucli de la intersecció tecnològica es dibuixen els nostres contextos digitals del present i del futur. En cadascun d’ells jeu una matriu de desafiaments ètics: des del respecte per l’autoria i la propietat intel·lectual fins a la necessitat d’inclusió i l’impacte ambiental; que requereixen de pensar críticament, sense deixar d’imaginar amb valentia i emoció.

Con Beatriz Martín (inDigital, Esade).

Privacy Preference Center